Personal

Vi på Köttdisken vill ge Dig som kund den bästa servicen. Vi hjälper dig att hitta råvaran som passar din matlagning eller presenten till din vän, och om du är hungrig har vi färdigt kockat maten. Fråga alltid om du funderar över något, vi svarar gärna!

 

Vi som jobbar på Köttdisken

 

 

Isabella, 30

Plock av erfarenhet: kock på Gustav Wasa och Strampen, butiksbiträde på S-market och Axet. Sa upp sig som bokförare på Wärtsilä innan hon öppnade Köttdisken juni 2014.
Favoritmat: Varierar! Enkla, rena smaker, där råvarorna i sig smakar som dom ska smaka! Till vardags ofta snabba pastarätter av det som råkar finnas i kylen – kreativt och gott!
Kökstips: Hellre enkelt men välgjort än krångligt och ”slarvigt” tillagat. Välj råvaror med omsorg och behandla dom med kärlek! Laga sådan mat du själv gillar så är chansen också störst att gästerna gillar din mat. Och passa på och ha roligt och njut med alla sinnen i köket!

 

 

Josefin, 31

Plock av erfarenhet: Restaurangkockexamen och erbetserfarenhet från restaurang, storkök och café. Den första arbetserfarenheten från kök och restaurang kom från  Åminne folkparks sommarrestaurang. Sedan hösten 2014 anställd på Köttdisken.
Favoritmat: Kommer från italienska/medelhavsköket!
Kökstips: Också att inte krångla till det. Ibland är enkla smaker det bästa, tänk jordgubbar med lite strösocker i sin enkelhet. Gott så länge du använder bra råvaror.
Paradrätt: Pasta av olika slag

 

 

 

Camilla, 40

Plock av erfarenhet: Har många utbildningar bakom, men har i snart 20 år jobbat inom restaurang- och servicebranschen, både på Åland, i Norge och även lite här på hemmaplan. Har jobbat sedan hösten 2016 på Köttdisken.
Favoritmat: Det enkla är oftast den godaste maten
Paradrätt: Köttfärslimpa i alla varianter

 

 

 

Vasco, 38

Plock av erfarenhet: Uppvuxen i Schweiz och gick i restaurang skola och började genast arbeta efter det. Har även jobbat inom branschen i Italien, Frankrike, Mexico och Portugal. Kom till Finland för 10 år sen och har jobbat 8 år på Solf Gästgivargård. Sedan hösten 2017 glad anställd på Köttdisken.
Favoriträtt: Allätare – tycker om allt. Men grillat är nog bäst. Grillar året runt…
Kökstips: Ordning o reda i köket och glöm inte att det skall vara mycket kärlek i köket och maten!
Paradrätt: Goda såser, skaldjur och paella
Rolig egenskap: Ibland leker jag den nakna kocken när jag grillar på sommaren!

 

 

Dessutom har vi hjälp av inhoppare och städpersonal, alla med lika stort matintresse 🙂

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save